Kuljetuskonseptit

Raksakyyti

Rakennusalan yrityksillä menee kallista aikaa hukkaan, kun työ keskeytyy ja henkilökunta lähtee työmaalta rautakauppaan. Tarvittavat tuotteet toimitetaan työmaalle vaikkapa aamunkoitteessa. Mukanamme kulkee kaikki tarvittava 3 metrin mittaan saakka.

Kukkakyyti

Kukkakyyti kuljettaa kukkalähetykset, viinipullot, herkkukorit, liikelahjat ja muut muistamiset asiakkaille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille. Pienet lahjat ovat mainio tapa muistaa yrityksellesi tärkeitä henkilöitä juhlapyhinä ja merkkipäivinä, mutta jätä maakuntamatkailu Esawaylle!

Muuttokyyti

Tarjoamme muuttoapua esimerkiksi yrityksesi muuttaessa uusiin toimitiloihin.

Eväskyyti

Kuljetukset kätevästi henkilökunnan lounaille, asiakastilaisuuksiin tai palavereita varten. Ulkoistamalla eväsmurheet ei tarjottavien hankinta jää viimetippaan, eikä henkilökunnan arvokasta aikaa menee hukkaan. Kuljetuksia voidaan järjestää säännöllisesti sovittujen aikataulujen mukaisesti tai tilattaessa. Kerro meille vain aika ja paikka!

Lääkekyyti

Kauttamme myös lääkekuljetukset hoituvat luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi apteekeille.

Dokkarikyyti

Kuljetamme puolestasi dokumentit ja asiakirjat lyhyelläkin varoitusajalla. Dokkarikyyti soveltuu hyvin esimerkiksi kirjanpitomateriaalin ja arkistojen siirtoon.

Pyykkikyyti

Viemme puolestasi esimerkiksi yrityksesi matot tai työvaatteet pesulaan ja tuomme puhtaat takaisin.

Labrakyyti

Hoidamme näytekuljetukset luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien ja lääkäriasemien laboratorioille sekä erilaisille teollisuuden tutkimuslaboratorioille.

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksy evästeiden käytön. Lue lisää