Meistä

Lähettipalvelu Esaway Oy on kaarinalainen yritys, joka täyttää asiakkaiden kaikki kuljetustarpeet toistuvista kirje- ja pakettikuljetuksista lounaskuljetuksiin ja kukkalähetyksiin.  Ammattiylpeytemme on pienlogistiikkakonsultointi, luotettava toimitus sekä iloinen palveluasenne!

Pienen kuljetusyrityksen etuna on aina oikea henkilö puhelimen päässä ja kyky reagoida nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Monille pk-yrityksille on epäselvää, mitä kaikkea voi pienlogistiikan saralla ulkoistaa; me Esawaylla palvelemme kaikissa kuljetuksiin liittyvissä asioissa ja ongelmissa – liikenteessä edustamme asiakastamme ja pyrimme kustannustehokkaaseen sekä ennen kaikkea luotettavaan kuljetuskumppanuuteen. Luotettava yhteistyökumppani on tärkeää erityisesti silloin, kuin yhden osan, paketin tai kirjeen mukana kulkee vastuu koko toimitusketjun valmistumisesta. Yrityksesi avainhenkilöiden aika on paremmin käytetty omassa ammatissaan kuin postilaatikoilla.

Historia

Luotettava kuljetuspalvelujen tarjoaja jo 30 vuotta

Lähettipalvelu Esaway Oy on Kaarinalainen pienyritys, joka on toiminut luotettavana kuljetuspalvelujen tarjoajana Turun talousalueella 30 vuotta. Tarjoamme Teille mahdollisuuden hyödyntää nopeaa ja täsmällistä kuriiritoimintaamme edullisin hinnoin ja joustavin ehdoin! Hoidamme tarvittaessa kaikki pakettitoimitukset, noudot ja viennit posteista ja Matkahuollosta, muutot sekä monet muut säännölliset ja epäsäännölliset ajot.

Esaway Oy perustettiin jo 1990- luvun alussa. Silloin puikoissa oli nykyisen omistajan Mian isä. Ensimmäiset asiakkaat olivat Kaarinan Krossin alueelta, ja osa ensimmäisistä asiakkaista ovat lähettiautomme matkassa edelleen. Mia vaihtui yrityksen johtoon vuonna 2005. Palvelutarjonta on elänyt aina asiakkaiden tarpeiden mukaan – vakiona pysyy arvomme asiakaspalvelussa: kuljetukset hoidetaan sovitusti ja luotettavasti. Pyrimme aidosti auttamaan asiakastamme poikkeus- ja “kriisi”tilanteissa. Uskomme vahvasti, että kuljetuksia tehdessä edustamme asiakastamme ja täten meille onkin tärkeää pirteä asiakaspalvelu ja joustavuus. Vahvuutenamme on ennakointikyky, jotta riskit minimoidaan ja ongelmilta vältytään.

Ota yhteyttä, selvitetään kuljetustarpeet ja teemme vertailun kestävän tarjouksen palveluistamme!

Hyppäsin ohjaksiin vuonna 2005 kun yritys siirtyi isältäni minulle. Nautin työstäni yrittäjänä, koska teen joka päivä töitä itselleni ja asiakkailleni – olen itse vastuussa palvelun tasosta. Toimintaperiaatteina Esawaylla on pitää palvelun taso korkeana ja reagointi nopeana. Usein meille soitetaan siinä vaiheessa, kun asiakas on jo yrittänyt saada palvelua muualta, mutta ongelmia on syystä tai toisesta ilmaantunut. Autamme asiakkaita sekä säännöllisissä kuljetusasioissa että hätäapuna yllättävien toimituksien kanssa. Persoonana ja yrittäjänä olen Aina Valmis Partiolainen.

Mia Linnansuu

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksy evästeiden käytön. Lue lisää